Het kantoor voor families en ondernemers in Suriname én Nederland

PARTNERS B2B & B2C

Twee landen één loket

PARTNERS B2B & B2C

“Business 2 Business” en “Business 2 Consumers”

“Business 2 Business” betekent voor ons elkaar versterken en verder helpen door groei, innovatie en samenwerking, in de vorm van een alliantie, waardoor er een “win win win” situatie ontstaat.

Wij zijn daarom voortdurend op zoek naar.., en werken samen met.., niet gelieerde partners, volgens het zogenaamde “Business 2 Consumers” model. Dit houdt in: het verbeteren en aanvullen van elkaars markt. Sparren, nadenken over productinnovatie en markt ontwikkelingen. Hierbij staat verbetering van dienstverlening ten gunste van de klant centraal staat. Zodoende worden nieuwe kansen gecreëerd, ten goede van elkaars klant en de klant zelf. Alles met inachtneming van wet- en regelgeving en met geldende beroeps- en gedragsregels!

 

partners

B2B

 

 

 

 

 

Notaris Suriname Nederland hecht veel waarde aan een goede samenwerkingsrelatie en betrouwbare dienstverlening. Daarom werken wij enkel samen met gelijkgestemde partners en collega’s.

Heeft u interesse om samen met ons een “win win win situatie” te creëren? Neemt u dan contact op!

Voorbeelden van samenwerking en partner allianties zijn bijvoorbeeld: zelfstandige personen of organisaties zoals: notarissen, advocaten, fiscalisten en andere dienstverleners.

Maar ook overheidsinstanties, maatschappelijke  ondernemingen en projecten en goede doelen en andersoortige stichtingen en verenigingen.

Één samenwerkingsrelatie voor twéé landen.