Het kantoor voor families en ondernemers in Suriname én Nederland

NOTARIS SURINAME NEDERLAND

Het Nederlandse Notariële Service kantoor voor Suriname

Over Notaris Suriname Nederland

“Notaris Suriname Nederland” is uw betrouwbare partner voor juridische en notariële diensten en maatwerkproducten voor degenen wiens familie woont in Suriname en in Nederland. Ook voor hun bedrijven verspreidt over Suriname en Nederland.

Wij zijn werkzaam met professionals in beide landen en bieden meer dan papierwerk.

Meester in..

Na voltooiing van de rechtenstudie aan de Anton de Kom Universiteit in Suriname en werkend in een boedelpraktijk bij een notaris- en advocatenkantoor in Paramaribo, besloot Rieke Dwarkasing haar horizon te verbreden en vertrok naar Nederland. Aan de Radboud Universiteit Nijmegen voltooide zij haar opleiding Notarieel Recht en heeft zich daarna ook bekwaamd in Fiscaal Recht aan de Tilburg University.

Notaris Dwarkasing“ ik was zo leergierig maar ook avontuurlijk dat ik na mijn afgeronde opleiding Notarieel Recht werkervaring ging opdoen bij notariskantoren op Aruba en op Curaçao”

Eenmaal terug in Nederland werkte ze als kandidaat-notaris in loondienst bij enkele gespecialiseerde notariskantoren in Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Doetinchem en maakte zij naam met haar veelzijdigheid en professionaliteit binnen het Ondernemings- en Vennootschapsrecht. Maar al gauw ontstond er ook toen weer de behoefte aan verbreding en nieuwe uitdagingen.

Sinds 2009 is Rieke Dwarkasing naast freelance kandidaat-notaris, ook zelfstandig ondernemer en eigenaar van en geeft leiding aan RIEKE CONSULTANCY, het gespecialiseerde Notarieel juridisch adviesbureau, dat volledige notariële diensten verleent aan ondernemingen en ondernemers.Rieke Consultancy

“ik koesterde al langer de wens om voor mezelf te beginnen, achteraf ben ik blij dat ik zélf als ondernemer ben begonnen..”

Het was dan ook een kwestie van tijd tot dat ze zich met trots oprichter en directeur van Notaris Suriname Nederland kon noemen. Dit service en dienstverlenende kantoor is voor de meester in de rechten, geboren in Suriname, dat wat de cirkel groter, uitdagender en rond maakt.

“Suriname is voor mij thuis. Dankzij mijn netwerk en contacten hielp ik door de jaren heen Surinamers in Suriname en in Nederland. Ik vind het een voorrecht om anderen te kunnen helpen met notariële en juridische zaken, omdat het om échte persoonlijke en familiezaken gaat, zeker bij boedels. Het vraagt soms iets extra’s, maar dat maakt het juist interessant en geeft mij voldoening en plezier als mens”

Notaris Suriname Nederland is betrokken bij de ontwikkelingen in Suriname. En onderhoudt sterke en warme banden met collega notarissen en notaris- en advocatenkantoren in Suriname. Daarnaast is er een heldere visie op de bedrijfsvoering. Zo doneert het jaarlijks een bijdrage aan een initiatief voor mens of natuur in Suriname.

Voor wie iets te regelen heeft in Nederland of Suriname en zeker wil zijn van juridisch vakmanschap voor zijn of haar familie, staat de deur altijd open.

Media & Publiciteit


 

Logo_Gelderlander

De Ondernemer 16-2-2010

De Ondernemer 16-2-2010