Het kantoor voor families en ondernemers in Aruba én Nederland

PARTNER ALIANTIES B2B & B2C

Twee werlelden één samenwerking

Partner Alliantie B2B & B2C

“Business 2 Business” en “Business 2 Consumers”

Betekend voor ons elkaar versterken en verder helpen. Waardoor er groei, innovatie en samenwerking ontstaat, resulterend in de vorm van een strategische alliantie, de “win win” situatie.

Wij zijn steeds op zoek naar.., en werken ook samen met.., niet notarieel gelieerde partners, volgens het zogenaamde “Business 2 Consumers” model. Dit betekend: het verbeteren en aanvullen van elkaars markt door te sparren en na te denken over productinnovatie en markt ontwikkelingen. Hierbij staat verbetering van dienstverlening ten gunste van de klant centraal staat. Zodoende worden nieuwe kansen gecreëerd, ten goede van elkaar en de klant zelf. Dit levert een “win win win” situatie op!

Dit staat bij Service Notaris Nederland  Aruba hoog in het vaandel. Daarom werken wij enkel samen met zorgvuldig gekozen allianties, partners en collega’s.

Heeft u als ondernemer behoefte aan een betrouwbare partner of alliantie met meer dan 20 jaar ervaring in ondernemers land? Ziet u ook net als wij dat “samen” sterker maakt dan alleen?

Neem dan contact op..

 

partnersB2B

 

 

 

 

 

 

Voorbeelden van samenwerking en partner allianties zijn bijvoorbeeld: zelfstandige personen of organisaties zoals: notarissen, advocaten, fiscalisten en andere dienstverleners.

Maar ook overheidsinstanties, maatschappelijke ondernemingen en projecten en goede doelen en andersoortige stichtingen en verenigingen.

Twee werelden, één betrouwbare samenwerking met een internationale expertise en netwerk.