Het kantoor voor families en ondernemers in Aruba én Nederland

SERVICE NOTARIS ARUBA NEDERLAND

Het Nederlandse Notariële Service kantoor voor Aruba

Over Service Notaris Aruba Nederland

Service Notaris Aruba Nederland is de specialist voor notariële service diensten voor mensen en ondernemers met internationale belangen, bezit en familie. Het coördineert en organiseert de volledige begeleiding en afwikkeling van juridische en notariële zaken in en tussen Nederland, de Antillen, de Nederlands Caribische provincies, en Suriname.

Meester in..

Na voltooiing van de rechtenstudie aan de Anton de Kom Universiteit in Suriname en werkend in een boedelpraktijk bij een notaris- en advocatenkantoor in Paramaribo, besloot Rieke Dwarkasing haar horizon te verbreden en vertrok naar Nederland. Aan de universiteit in Nijmegen voltooide zij haar opleiding Notarieel Recht en heeft zich daarna ook bekwaamd in Fiscaal Recht aan de universiteit in Tilburg.

Notaris Dwarkasing“ ik was zo leergierig maar ook avontuurlijk dat ik na mijn afgeronde opleiding Notarieel Recht werkervaring ging opdoen bij notariskantoren op Aruba en Curaçao”

Eenmaal terug in Nederland werkte ze bij enkele gespecialiseerde notariskantoren in Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Doetinchem en maakte zij naam met haar veelzijdigheid binnen het Ondernemings- en Vennootschapsrecht. Maar al gauw ontstond er ook toen weer de behoefte aan verbredingen en nieuwe uitdagingen.

Sinds zes jaar is Rieke Dwarkasing eigenaar van en geeft leiding aan Rieke Consultancy, het gespecialiseerde Notarieel juridisch adviesbureau, dat volledige notariële diensten verleent aan ondernemingen en ondernemers.Rieke Consultancy

“ik koesterde al langer de wens om voor mezelf te beginnen, achteraf ben ik blij dat ik zélf als ondernemer ben begonnen..”

Het was dan ook een kwestie van tijd tot dat ze zich met trots oprichter en directeur van Notaris Suriname Nederland kon noemen. Het bedrijf dat zich volledig richt op notariële zaken in relatie tot Nederland en Suriname.

In 2015 is ze mede oprichter van het specialistische bedrijf Service Notaris. Dat internationale dienstverlening aan particulieren en bedrijven biedt in de vorm van ondernemers begeleiding, coördinerende notarisservice biedt voor nederland en de Caribisch eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius.

Meester R.C. Dwarkasing is erg betrokken bij de landen waar ze heeft gewerkt en de mensen die er vandaan komen. Ze onderhoudt sterke en warme banden met ex collega’s en notaris- en advocatenkantoren in de Cariben en Suriname. Daarnaast is er een heldere visie op de bedrijfsvoering. Zo doneert het jaarlijks een bijdrage aan een initiatief voor mens of natuur in Aruba.

Voor wie iets te regelen heeft in Nederland de Cariben of Suriname en zeker wil zijn van juridisch vakmanschap voor zijn bedrijf of familie zaak, bij Service Notaris Aruba Nederland staat de deur altijd open.

Media & Publiciteit


 

Logo_Gelderlander

De Ondernemer 16-2-2010

De Ondernemer 16-2-2010