Het kantoor voor families en ondernemers in Saba én Nederland

PARTNER ALIANTIES B2B & B2C

Twee werlelden één samenwerking

Partner Alliantie B2B & B2C

“Business 2 Business” en “Business 2 Consumers”

“Business 2 Business” betekend voor ons een duurzame internationale samenwerkingsrelatie gebaseerd op vertrouwen en respect. Gestroomlijnde processen en snelle internationale afhandeling van dienstverlening staat hierin centraal. Samenwerking met als doel elkaar versterken, groei en productinnovatie, waardoor er een “win win” situatie ontstaat. Voorbeelden van een strategische alliantie zijn bijvoorbeeld: zelfstandigen, notariskantoren, advocaten en aanverwante notarieel gelieerde dienstverleners zijn.

“Business 2 Consumers” is voor ons het verbeteren en aanvullen van elkaars markt. Door na te denken over productinnovatie en marktontwikkelingen, zodat er nieuwe kansen worden gecreëerd. Hierbij bundelen we gedeelde belangen, ten gunste van ieders zijn eigen klant. Hierin staat verbetering van dienstverlening naar de klant dus centraal staat. Dit levert een “win win win” situatie op! Voorbeelden van niet notarieel gelieerde samenwerkingen zijn bijvoorbeeld: bedrijven, overheidsinstanties, maatschappelijke ondernemingen en projecten, goede doelen, stichtingen en verenigingen.

 

partners

B2B

 

 

 

 

 

Een “win win win” situatie te creëer je namelijk nooit alleen, maar is het resultaat van strategische samenwerking en gedeelde belangen.

Heeft u als ondernemer behoefte aan een betrouwbare partner of alliantie met meer dan 20 jaar ervaring in ondernemers land? Ziet u dat “samen” sterker maakt dan alleen?  Neem dan contact op!

Meerdere landen, één notarisservice kantoor. Voor betrouwbare samenwerking met een internationale expertise en netwerk.