Het kantoor voor families en ondernemers in Bonaire én Nederland

PARTNER ALIANTIES B2B & B2C

Twee werlelden één samenwerking

Partner Alliantie B2B & B2C

“Business 2 Business” en “Business 2 Consumers”

Onze visie op “Business 2 Business” is het creëren van een “win win situatie” waarbij we elkaar versterken, door middel van een strategische alliantie, zodat er bedrijfsgroei en innovatie ontstaat.

“Business 2 Consumers” betekend voor ons: een samenwerking waardoor verbetering van dienstverlening ontstaat ten goede van de klant. Deze samenwerking beoogt een aanvulling op ieder zijn   eigen dienstverlening, markt en bedrijfsmodel. Hierdoor worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd, ten gunste van elkaars klant én de klant zelf. De “win win win” situatie!

Service Notaris Nederland Bonaire werkt dus ook graag samen met niet notarieel gelieerde partners. Wij hechten veel waarde aan deze samenwerking en streven naar een duurzame internationale samenwerkingsrelatie van gebaseerd op vertrouwen en respect.

 

partners

B2B

 

 

 

 

 

Ziet u ook dat “samen” sterker maakt dan alleen? En heeft u als ondernemer behoefte aan een betrouwbare partner of alliantie met meer dan 20 jaar ervaring in ondernemers land? Neemt u dan contact op! Want een “win win win” situatie te creëer je namelijk nooit alleen, maar is het resultaat van strategische samenwerking en gebundelde belangen.

Voorbeelden van samenwerking en partner allianties zijn bijvoorbeeld: zelfstandige personen of organisaties zoals: notarissen, advocaten, fiscalisten en andere dienstverleners. Maar ook overheidsinstanties, maatschappelijke ondernemingen en projecten en goede doelen en andersoortige stichtingen en verenigingen.

Twee landen, één betrouwbare partner voor rechtstreekse samenwerking met een internationale expertise en netwerk faciliteiten.